Extra Vliegernieuws – ouderparticipatie 25.09.23

In deze editie:

*|MC:SUBJECT|*
WERKGROEPEN – OUDERPARTICIPATIE

 WERKGROEPEN EN OUDERPARTICIPATIE 

 

Bij ons in De Vlieger vinden we het niet alleen belangrijk dat onze Vliegeniers hun plaats vinden maar ook dat ouders nauw betrokken worden in de schoolwerking.
 

Wie zijn kind inschrijft in De Vlieger, schrijft meteen ook zichzelf in. Dit is de slogan die sinds dag één gehanteerd wordt. De Vlieger drijft immers op de inzet van de ouders!

 

We willen ouderparticipatie en de werkgroepen nieuw leven inblazen en daarom rekenen we op jou! Kijk je even mee?

https://youtu.be/uvxygPx9YNc

 

Krijg je na het bekijken van het filmpje goesting om er mee in te vliegen, lees dan nog eens op je gemak de folder van de werkgroepen. Als je meer informatie wil vooraleer je je engageert, contacteer dan gerust de voorzitter in kwestie!
 

 

Je kan je engageren in de organisatorische werkgroepen cultuurbeschouwing en lezen, infrastructuur en groene speelplaats en natuurlijk evenementen of zonder deel uit te maken van een werkgroep andere taken waar we vaak hulp bij nodig hebben op je nemen.
 
Wie zich niet meteen geroepen voelt om aan te sluiten tot een werkgroep kan zich aanmelden voor de mailing rond ateliers, klusdagen, klusjes tussendoor en dergelijke meer. We zijn ook op zoek naar ouders of grootouders voor niveaulezen, vervanging van de opvang en dergelijke meer.
 
Invulformulier Werkgroepen Leefschool De Vlieger
Invulformulier Ouderpartcipatie Leefschool De Vlieger
 
Je begrijpt het al … de schoolwerking staat of valt met de inzet van mensen zoals jij!
 
Voor alle duidelijkheid: het invullen van de formulieren verplicht jou tot niets. Op het moment dat wij hulp nodig hebben, contacteren we je om te vragen of het lukt voor jou. 

 HERFSTACTIVITEIT 

 


De werkgroep evenementen is al uit de startblokken geschoten! Meer zelfs … de subwerkgroep herfstactiviteit komt samen op donderdag 28 september om 16u15 in de klas van Janne.

 

Wie graag mee zijn schouders onder deze herfstactiviteit wil zetten is méér dan welkom! Graag een mailtje naar evenementen@leefschooldevlieger.be.

 

Wie liever meewerkt aan de andere activiteiten die in de loop van het schooljaar gepland staan, kan zich inschrijven via de Google Form van de Feestgroep Evenementen.
http://t.ly/MJCIK

 

Alvast bedankt!

Het Vliegerteam

Bekijk de updates van de klasblogs op onze website!
Copyright © Leefschool De Vlieger, All rights reserved.

Wil je niet langer emails met ‘VLIEGERNIEUWS’ ontvangen?
You can unsubscribe from this list.